-
Grád Bia Tripolyphosphate Sóidiam STPPIs criostail púdar bán é tripolyphosphate sóidiam (stpp) atá intuaslagtha go héasca in uisce agus a bhfuil slaodacht mhaith aige. Úsáidtear é mar mhodhnóir cáilíochta agus mar ghníomhaire coinneálaLeigh Nios mo
-
Púdar Buíocán Uibheacha a Úsáidtear le haghaidh Bia / BeathaIs táirge tirim é púdar buíocán uibhe a chuirtear ar aghaidh tar éis uibheacha úra a dhíhiodráitiú. Is féidir é a úsáid chun cácaí agus gach cineál sneaiceanna, milseáin, deochanna, brioscaí, bainneLeigh Nios mo
-
Púdar Buíocán Uibheacha Pure Uibheacha 100%Déantar púdar buíocán uibhe sicín as uibheacha úra, púdar buíocán uibhe íon 100%. Is é an t-ionadach is iontach é d’uibheacha úra agus tá maoin eiblithe mhaith aige. Is é an t-amhábhar idéalach é leLeigh Nios mo
-
Breiseáin Bia Púdar Dé-ocsaíd SileacanTugtar silica ar dhé-ocsaíd sileacain freisin, dé-ocsaíd sileacain éagruthach é diatómáit nádúrtha, is é an t-iarsmaí diatóm plandaí uisceacha is ísle, le haghaidh asaithe bán nó púdrach, scagach,Leigh Nios mo
-
Dé-ocsaíd Sileacan SiO₂ a Úsáidtear le haghaidh Cosmaidí ...Is cineál ocsaídí aigéadacha é dé-ocsaíd sileacain (foirmle cheimiceach: an SiO ₂), hiodráitíonn an gás nádúrtha mar shileacáit (H ₂ an SiO ₃). Tá dé-ocsaíd sileacain ar cheann de na comhdhúile isLeigh Nios mo
-
Monostearate Glycerol Cógaisíochta BreiseáinIs é monostearate gliocróil eiblitheoir agus breiseán bia. Úsáidtear mar eiblitheoir i gcosmaidí agus ointments míochaine chun an ghreamú a dhéanamh mín agus mín. Is bileog céir bán nó soladLeigh Nios mo
-
Púdar Shmp Bia Hexametaphosphate Sóidiam Biais púdar bán é heicseamafosfáit sóidiam; Dlús 2.484 (20 ° C); intuaslagtha in uisce ach dothuaslagtha i dtuaslagóir orgánach; Tá hygroscópacht láidir aige agus féadann sé taise ón aer a ionsú leLeigh Nios mo
-
Cumhdach Púdar Píobáin Dé-ocsaíde TíotáiniamIs púdar bán, gan bholadh, gan blas é dé-ocsaíde tíotáiniam le cumhacht láidir maisc agus dathúcháin, ar amhábhar an-tábhachtach é i dtáirgeadh tionsclaíoch. Úsáidtear go forleathan é i sciath,Leigh Nios mo
-
Púdar Dé-ocsaíd Tíotáiniam don GallúnachIs púdar bán é lí dé-ocsaíde tíotáiniam (TiO2) le scaiptheacht ard, báine iontach,. cumhacht cumhdaigh den scoth agus friotaíocht. Is cineál púdar bán é an táirge atá sábháilte,. neamhthocsaineachLeigh Nios mo
-
Púdar Dé-ocsaíd Tíotáiniam Rutlle Do ChosmaidíDé-ocsaíd Tíotáiniam, ruaim agus lí. Is púdar bán bog, gan bholadh, gan blas é le cumhacht láidir cumhdaigh agus cumhacht dathúcháin. Is amhábhar an-tábhachtach é dé-ocsaíd tíotáiniam i dtáirgeadhLeigh Nios mo
-
Eiblitheoir Cosmaidí Glycerol MonostearateIs é monostearate gliocróil eiblitheoir agus breiseán bia. Úsáidtear mar eiblitheoir i gcosmaidí agus ointments míochaine. Is féidir bileog céir bán nó solad bead, dothuaslagtha in uisce, measctha leLeigh Nios mo
-
Eiblitheoir Bia Glycerol MonostearateIs é monostearate gliocróil eiblitheoir agus breiseán bia. Úsáidtear mar eiblitheoir i gcosmaidí agus ointments míochaine. Is féidir an bia a úsáid i gcácaí, deochanna, arán, brioscaí, margairín.Leigh Nios mo
-
Milseoirí Nádúrtha Púdar ErythritolIs milseoir nádúrtha é erythritol, criostail bhán. Tá na calraí mar an gcéanna le calraí siúcra táblaLeigh Nios mo
-
Eiblitheoir Uachtar Grád Cosmetcis Aigéad StearicDíorthaítear aigéad stéarach, ar a dtugtar aigéad octadecanoic freisin, ó ola glasraí (ola pailme). Aigéad octadecanoic an t-ainm IUPAC atá air. Is púdar bán nó gar-bán nó solad criostalach é leLeigh Nios mo
-
Aigéad Salicileach Nádúrtha Grád MedicneIs frith-athlastach nádúrtha é aigéad salaicileach a dhíorthaítear ó choirt saileach plandaí. Is púdar criostalach aigéad orgánach, bán nó gan dath é. Úsáidtear go príomha é mar amhábhair donLeigh Nios mo
Is déantúsóirí agus soláthraithe gairmiúla daoine eile muid sa tSín, agus tá mór-tháirgí ardchaighdeáin i stoc. Ná bíodh drogall ort daoine eile a cheannach ar phraghas iomaíoch ónár monarcha.
Glaoigh Linn

